Date contact

Strada Băneasa, nr 10, Sector 1, București

+40 745 99 00 77

Life Solutions impreuna cu Sensiblu au grija ca tu sa ai grija de cei dragi. 
Life Solutions, cea mai mare bancă de celule stem din Germania și Sensiblu, unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România, vin în sprijinul viitoarelor mămici! Căutați în farmacii voucherul de discount Sensiblu și beneficiați de o reducere de 700 euro la achiziționarea pachetelor de recoltare și stocare a celulelor stem la nașterea copilului. Introdu codul în formularul nostru și faceți alegerea corectă pentru sănătatea copilului dumneavoastră! Voucherul il puteti gasi in farmaciile din Bucuresti (vezi lista cu farmaciile).
Daca nu ai gasit in farmacii voucherul, Life Solutions vine in sprijinul tau! Iti trebuie doar card Sesnsiblu! Dacă ai card Sensiblu intră pe site-ul nostru si introdu codul: www.lifesolutions.ro/contact si ai o reducere de 700 euro la achiziționarea unuia dintre pachetele de recoltare si stocare pe 25 de ani a celulelor stem ale bebelușului.  Lasă-ți grijile în banca noastră de celule stem și bucură-te de sarcină! 

Acum cea mai mare bancă de celule stem din Germania este prezentă și în România prin Life Solutions, iar farmaciile Sensiblu răsplăteste părinții responsabili!

Trimite-ne un mesaj

Dacă ai întrebări legate de recoltarea celulelor stem sau vrei să afli mai multe detalii, trimite-ne un mesaj. Unul dintre reprezentanții Life Solutions va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.