De ce să recoltezi cu Life Solutions și Vita 34?

Principala garanție de calitate

Utilizarea sângelui din cordonul ombilical din întreaga Europă

Aproximativ jumătate din cererile depuse la Cord Blood Europe – Asociaţia Europeană a Băncilor Private de celule stem au fost tratate cu probe depozitate la Vita 34:

 • 46% preparate de către Vita 34, din care: 43% pentru regenerarea hematopoetică de către sânge şi afecţiuni imunitare, 33% pentru terapia traumatismelor cerebrale (căutare de vindecare cu sângele din cordonul ombilical propriu), 24% pentru terapia diabetului de tip 1 (studiu clinic)

 

 • 54% preparate ale celorlalte bănci de celule stem

Cu deja 32 de probe eliberate ale sângelui din cordonul ombilical, Vita 34 poate confirma calitatea preparatelor din celule stem. (Data: august 2018)

Probele eliberate până în prezent:

 • Germania-23 ;
 • Austria-2;
 • SUA-1 ;
 • Spania-2;
 • Argentina-1;
 • Australia-1.
Germania 23 probe eliberate
Austria 2 probe eliberate
S.U.A. 2 probe eliberate
Spania 2 probe eliberate
Argentina 1 probe eliberate

De ce Life Solutions-Vita34?

0
probe stocate în laboratoarele Vita 34
0
Vita 34 colaborează cu peste 15.000 de medici ginecologi
0
Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici
0
probe eliberate ale sângelui din cordonul ombilical
0
prezență în 28 țări din lume
0
top 10 cele mai inovatoare bănci de celule stem din lume

Life Solutions este partenerul exclusiv al Vita 34 – singura bancă de celule stem din Germania care are și bancă publică, cu o experiență de peste 20 de ani.

Vita 34 depozitează sângele din cordonul ombilical din 1997, fiind astăzi este cea mai mare și mai experimentată bancă de celule stem și țesuturi din Germania. 

Aplicațiile practice, cercetarea și inovațiile noastre au stabilit noi standarde și au făcut ca Vita 34 să fie specialistul în stocarea celulelor stem. 

În prezent,  Vita 34 are preste 200.000 de probe stocate, probe ce au fost prelevate atât în Germania, cât și în alte țări din Europa și din lume.  

Vita 34 dorește să furnizeze servicii de calitate privind stocarea sângelui și țesutului din cordonul ombilical către viitorii părinți, pentru copiii lor. De aceea, compania întreține o legătură extinsă cu centrele de naștere din Germania, Austria și Elveția. Numai în Germania, Vita 34 colaborează cu 95% din centrele de naștere. Prezentă în peste 28 de țări, Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici și cu aproximativ 15.000 de medici ginecologi.

Vita 34 își extinde cu succes activitățile dincolo de frontierele Europei, în Vietnam și China. Vita 34 încheie un tratat de cooperare privind înființarea unui centru de celule stem cu o clinică privată din Ho Chi Minh City, Vietnam, unde se investighează și folosește potențialul celulelor stem pentru aplicații medicale. În plus,  Vita 34 și partenerii din Vietnam și China au continuat să înființeze prima bancă publică de celule stem din Hanoi, Vietnam, în conformitate cu standardele europene.

Vita 34 garantează stocarea fiabilă pe termen lung a celulelor stem recoltate la naștere din cordonul ombilical, iar în cazul în care există cerere de eliberare, celulele vor fi disponibile imediat, la calitate superioară.

De la prelevare până la criogenarea permanentă trebuie respectate standarde de calitate ridicate și instrucțiuni de siguranță – în conformitate cu prevederi legale stricte.

Cu proiectele de cercetare proprii, materialele de dezvoltare și optimizarea de procese, Vita 34 depune o muncă inovatoare, având la bază o experiență îndelungată. 

De peste 20 de ani, echipa de cercetare și dezvoltare a Vita 34, formată din medici specialiști, biologi, biochimiști și personal calificat medico-tehnic de prelevare, lucrează în cercetarea celulelor stem recoltate la naștere din sângele și țesutul cordonului ombilical.

Kit-ul Vita 34 este cel mai perfomant kit de pe piață, cu pungă unică creată în laboratoarele Vita 34, pentru o vitalitate celulară mai mare. Acesta conține setul de colectare Vita 34, special conceput pentru recoltarea în siguranță a celulelor stem din sângele din cordonul ombilical, atât în timpul nașterilor normale, cât și în cazul nașterilor prin cezariană, precum și o cutie cu instrumente pentru dezinfectarea cordonului ombilical înainte de recoltare, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. 

 • Autorizarea specială TUV eliberată de autoritățile germane, inspecție tehnică germană efectuată asupra kit-ului: această autorizare atestă faptul că kit-ul Vita 34 este cel mai profesionist de pe piață și cu cea mai mare capacitate de rezistență, chiar și la temperaturi extreme; 
 • Punga de recoltare creată dintr-un plastic special cu o permeabilitate ridicată.  Permeabilitatea trebuie să fie foarte mare, astfel încât celulele să „respire”, permițând cât mai multor celule să supraviețuiască. Pentru a realiza acest lucru, dăm pungilor noastre o rugozitate ridicată a suprafeței pentru a obține o mai mare permeabilitate. Punga este creată special de către Vita 34;
 • Substanțe speciale în punga de recoltare: dextroză citrat de fosfat (anticoagulant pentru prevenirea coagulării sângelui) și dextroză (zahăr care hrănește celulele). Cantitatea mică de substanțe din punga de recoltare este mai bună, deoarece pH-ul nu este la fel de scăzut; 
 • Ambalajul de siguranță al kit-ului, cu pernuțe cu gel care stabilizează temperatura, cutia din polistiren izolat și monitorizarea permanentă a temperaturii, printr-un CIP incorporat, asigură calitatea optimă a sângelui în timpul transportului;