Utilizată astăzi și speranța pentru viitoarele terapii!

De peste 20 de ani, echipa de cercetare și dezvoltare a Vita 34,  formată din medici specialiști, biologi, biochimiști și personal calificat medico-tehnic de prelevare, lucrează în cercetarea celulelor stem recoltate la naștere din sânge și țesut ombilical.

De ce să recoltezi?

Deoarece cercetarea și medicina progresează, suntem convinși că un depozit de celule stem care conține sânge și țesut din cordonul ombilical devine mai valoros în fiecare an.

Marele potențial al celulelor stem este văzut din ce în ce mai mult în aplicațiile privind regenerarea țesuturilor și celulelor, în care viabilitatea și disponibilitatea rapidă joacă un rol important.

Oamenii de cercetare prevăd, în următorii ani, rezultate și progrese în domeniul de terapie cu celule stem. Vita 34 cercetează și în acest moment posibile modalități de utilizare. În cooperare cu universități renumite și instituții de cercetare investigăm noi metode de terapie pentru afecțiuni ale inimii și ale circulației, boli ale sângelui și diabet de tip 1.

Cinci motive pentru a stoca celulele stem ale copilului

Când sunt criogenate, ele nu îmbătrânesc și își mențin proprietățile vitale.

Acestea sunt tolerate cel mai bine de organismul propriu - caracteristicile țesutului se potrivesc pe deplin.

Nu apare nici o respingere de grefă, cel mai avantajos lucru pentru medicina regenerativă.

După depozitare, celulele stem din sângele din cordonul ombilical pot salva, de asemenea, frați bolnavi.

În studiile clinice, noi terapii și domenii de aplicare, celulele stem sunt testate în mod constant.

Principala dovadă că celulele stem criogenate de Vita 34 sunt probele eliberate pentru diferite afecțiuni.

Transplant efectuat cu proba eliberată de Vita 34

În ianuarie 2009, Prof. Dr. med. Arne Jensen (directorul Clinicii Universitare de Ginecologie din Bochum, acum Clinica Campus de Ginecologie Bochum) și Prof. Dr. med. Eckhard Hamelmann (directorul Clinicii Universitare de Pediatrie la spitalul St. Josef Bochum) au efectuat primul transplant autolog de celule stem din sângele ombilical, pentru tratarea unui băiat în vârstă de 2 ani și opt luni, cu leziuni cerebrale acute, cauzate de un stop cardio-respirator, cu pareză cerebrală. 

Acest transplant a fost efectuat folosind celule stem din sângele de cordon ombilical prelevat și depozitat la naștere, în banca de celule stem a Vita 34. citește mai mult

Criogenarea celulelor stem - o decizie importantă!

Succesul tratamentului cu celule stem depinde în mod esențial de vârsta celulelor. Celulele stem se îmbolnăvesc ca și noi și pot suferi malformații cauzate de boli și de influențele mediului. Cu cât sunt mai tinere, celulele stem sunt mai interesante pentru medicina modernă. 

Recoltarea sângelui și a țesutului ombilical la naștere și criogenarea acestora este un proces simplu și etic, inofensiv și non-invaziv de extragere a celulelor stem tinere și potențiale, asigurându-ne astfel sănătatea. 

Recoltarea lor ulterioară necesită intervenție medicală, ceea ce reprezintă un anumit risc pentru sănătatea donatorului.

Celulele stem din sângele ombilical sunt celule stem tinere, în timp ce celulele stem din măduva osoasă sunt celule stem adulte. Comparativ cu celulele stem din măduva osoasă, cele din sângele din cordonul ombilical oferă avantaje fundamentale.

Avantajele celulelor stem din cordonul ombilical

Recoltarea celulelor stem este nedureroasă și complet sigură pentru mamă și copil.

Sunt nepoluate, capabile să se replice, mai viabile și, de obicei, fără viruși.

Timp foarte scurt de așteptare în cazul unui eventual transplant: sângele din cordonul ombilical este disponibil în câteva zile - și chiar mai rapid în situații de urgență.

Recoltare nedureroasă și sigură

Nepoluate și viabile

Timp scurt de așteptare

Cum funcționează?

Drumul sigur spre stocarea celulelor stem ale dvs. cu Life Solutions
 • null

  Consultanții medicali Life Solutions vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire.

 • null

  Pentru a beneficia de consiliere gratuită în tot ceea ce privește recoltarea, procesarea și stocarea celulelor stem, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0745 99 00 77 sau adresa de email: [email protected]

 • null

  Pe lângă contractul de stocare a celulelor stem, pe care vă rugăm să îl analizați cu mare atenție, veți mai primi și: 

  • 1. Chestionarul medical cu întrebări la care vă rugăm să răspundeți sincer și corect;
  • 2. Declarația de consimțământ a mamei, prin care vă veți da acordul ca Life Solutions să recolteze, transporte, proceseze și să stocheze probele dvs.

 • null

  După semnarea contractului, veți primi kit-ul de recoltare.

 • null

  Vă rugăm să luați cu dvs. kit-ul de recoltare la maternitate și să-l înmânați cadrului medical care asistă la naștere, pentru recoltarea sângelui din cordonul ombilical și a țesutului (după caz).

 • null

  După ce cordonul ombilcal a fost tăiat și copilul a fost încredințat secției de neonatologie, vor fi prelevate probe cu sângele din cordonul ombilical,  sângele matern și țesutul cordonului ombilical.

 • null

  Însoțitorul dvs., tăticul sau altă persoană delegată de dvs., va contacta Life Solutions pentru a anunța nașterea, precum și recoltarea sângelui din cordonul ombilical și a țesutului. Imediat, Life Solutions va depune toate diligențele pentru ridicarea probelor printr-un curier autorizat și transportarea lor către laboratoarele nostre din Leipzig, Germania.

 • null

  Odată ajunsă în laboratoarele Vita 34, proba dvs. va fi amănunțit analizată printr-un control de calitate.

 • null

  Vita 34 criogenează proba dvs. cu sângele și țesutul din cordonul ombilical. 

 • null

  Life Solutions vă trimite certificatul care atestă stocarea probei/probelor dvs. și prima factură.

 • null

  Felicitări! Ați asigurat viitorul copilului dvs.. Probele sunt stocate în siguranță, în laboratoarele noastre din Leipzig, Germania.

Nevoia de transplanturi cu celule stem crește constant!

De 60 de ani, celulele stem au fost folosite în tratamentul bolilor grave, în principal în cancer și tulburări sanguine. Aceste boli pot afecta și copiii. Odată cu înaintarea în vârstă își fac apariția din ce în ce mai multe boli degenerative, cum ar fi artrita articulară, bolile cardiovasculare sau diabetul. Terapiile cu celule stem reprezintă un mare potențial în ceea ce privește tratamentul acestora. 

Experții se așteaptă ca, în viitor, 1 din 7 oameni în vârstă de până la 70 ani să aibă nevoie de o terapie pe bază de celule stem împotriva îmbolnăvirii sau pentru regenerarea celulelor batrâne și a țesuturilor. 

Creșterea posibilităților de utilizare a celulelor stem! Medicina avansează!

Oamenii de cercetare prevăd, în următorii ani, rezultate și progrese în domeniul de terapie cu celule stem. Vita 34 cercetează și în acest momemnt posibile modalități de utilizare. 

Vita 34, în cooperare cu universități renumite și instituții de cercetare, învestighează noi metode de terapie pentru afecțiuni ale inimii și ale circulației, boli ale sângelui și diabet de tip 1.