Site icon LifeSolutions

Totul despre preeclampsie: riscuri, simptome, prevenție, tratament

În timpul sarcinii, sănătatea ta și a bebelușului tău sunt extrem de importante. Pentru asta trebuie să ai o dieta sănătoasă, să iei vitamine prenatale și să mergi regulat la controale medicale. Dar, cu toate astea, poți risca complicații de neevitat, ca preeclampsia, care poate afecta 5 – 8% dintre viitoarele mămici, după a 20-a săptămână de sarcină și constă în hipertensiune (sângele este împins cu mai multă forţă spre placentă) și afectarea rinichilor și ficatului. Preeclampsia apare în sarcină (sau după naștere) și poate fi periculoasă și pentru mamă, și pentru bebeluș.

Life Solutions (partenerul exclusiv în România al Vita 34, cea mai experimentată bancă de celule stem din Germania) te ajută să descoperi mai multe despre ce înseamnă preeclampsia și cum – odată depistată la controlul medical – o poți trata.

Cine are risc crescut de a face preeclampsie?

Care sunt simptomele preeclampsiei?

Dacă nu este tratată rapid și corect, cum poate afecta preeclampsia mama?

Dacă nu este tratată rapid și corect, cum poate afecta preeclampsia bebelușul?

Cum se tratează preeclampsia?

Tratamentul depinde de cat de aproape ești de termen: dacă sarcina are cel puțin 37 de săptămâni, medicul îți recomanda să naști, dar dacă mai ai luni bune din sarcină, ți-ar putea recomanda următoarele:

Cum poți preveni preeclampsia? 

Life Solutions îți recomandă să iei cele mai bune decizii pentru sănătatea proprie și a copilului tău, neratând consultațiile medicale periodice în sarcină. Nu uita nici de recoltarea celulelor stem la naștere: un consultant Life Solutions te poate ajuta oricând cu mai multe informații și răspunsuri, la office@lifesolutions.roLasă-ți grijile în banca Vita 34 și bucură-te de viață!

Exit mobile version