Nu rata oferta specială la pachetele de recoltare și stocare a celulelor stem placentare Life Precious by FamiCord Elveția sau a pachetului de recoltare si stocare celule stem oferit de VITA34 Germania, pentru a asigura viitorul sănătății copilului tău. Vizitează standul nostru pentru a afla mai multe și a beneficia de aceste oferte exclusive.
Află mai multe despre una dintre cele mai importante resurse de viitor ale medicinei regenerative!

RECOLTEAZĂ ȘI STOCHEAZĂ ÎN PRIMA BANCĂ DE CELULE STEM DIN EUROPA

Alege calitatea germană

logo famircord suisse

RECOLTEAZĂ ȘI STOCHEAZĂ PLACENTA ÎN CEA MAI MARE BANCĂ DE CELULE STEM DIN EUROPA

Alege calitatea elvețiană

La Baby Boom, Dr Octavia Velicu, medic specialist obstetrică-ginecologie va fi speaker-ul care îți va vorbi despre toate tainele nașterii și creșterii unui bebeluș sănătos.
Ramona Calinciuc, reprezentant medical Life Solutions îți va explica toate beneficiile recoltării și stocării celulelor stem la naștere.
Înscrie-te ACUM la curs și participi automat la tombola pentru un balansoar electric oferit de Babyneeds!

Fii pregătită pentru sosirea noului membru al familiei! Dr Octavia Velicu va fi acolo să răspundă la toate întrebările tale legate de sarcină, naștere și creșterea copilului.

Rezervă-ți ziua de 01.03.2024, de la ora 10:00 pentru a beneficia de sfaturile și experiența ei valoroase. Descoperă toate informațile necesare pentru a te pregati si a te simti increzatoare în frumoasa călătorie a vieții de mamă

Te așteptăm la târg cu o multitudine de premii și surprize atractive, beneficii exclusive în parteneriat cu prietenii noștri de la:
Regulament tombola