NOU! STOCHEAZĂ PLACENTA! ALEGE PACHETUL LIFE PRECIOUS by FamiCord Suisse!

Recoltarea și stocarea celulelor stem din placentă este o opțiune din ce în ce mai solicitată de părinții care doresc să păstreze celulele stem ale bebelușului lor pentru potențialele utilizări medicale viitoare. Celulele stem placentare sunt multipotente, au proprietăți regenerative puternice, ceea ce înseamnă că se pot dezvolta într-o varietate de tipuri diferite de celule. De aceea au devenit în timp o opțiune atractivă pentru potențialele terapii și tratamente regenerative viitoare.

Există numeroase studii clinice care investighează utilizarea placentei în terapii pentru afecţiuni precum ulcerul diabetic, accidentul vascular cerebral și scleroza multiplă!

Află mai multe

mamica insarcinata
Celulele stem placentare pot crește șansele de succes ale transplantului astăzi și pot fi utilizate ca tratament pentru alte afecțiuni în viitor. Pachetul Life Precious by FamiCord Suisse este opțiunea completă pentru bebelușul tău!

Nr. 1 în Europa

Prezenți în 28 de tari, are peste 600 000 de probe biologice stocate și peste 290 000 familii în portofoliu.

Nr. 5 în Europa

Cu 10 laboratoare proprii și 87 de probe eliberate pentru tratament, FamiCord are un aport considerabil în domeniul cercetării medicale și în special al geneticii moleculare

PESTE 17 ANI EXPERIENȚĂ

Cercetarea fiind un element esențial, 10% din venituri sunt alocate pentru terapii și medicamente cu celule stem, având 4 proiecte cu 7 studii clinice (etapa II și/sau II/III)

PERSONAL DE EXCEPŢIE

Echipa FamiCord Suisse este instruită la cele mai înalte standarde din industrie. Managementul științific este, de asemenea, înalt calificat. Directorul medical este un hematolog cu peste 25 de ani de experiență în domeniul oncologiei și transplant de celule stem. Experiența sa este evidențiată de sute de publicații științifice și prezentări la congrese internaționale de top. Directorul științific deține masteratul în fabricarea ATMP (Advanced Therapies Medicinal Products), fundamental pentru dezvoltarea protocoalelor pentru medicina regenerativă.

KIT PERFORMANT

Kitul de colectare FamiCord Suisse oferă o siguranță sporită fiind realizat de o companie specializată în logistică și transport de materiale biologice și medicamente. A fost dezvoltat pe baza ghidurilor de transport a substanțelor infecțioase ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATĂ), precum și în conformitate cu standardele europene aplicabile.