UTILIZAREA SÂNGELUI DIN CORDONUL OMBILICAL ÎN EUROPA


Aproximativ jumătate din solicitările depuse la Cord Blood Europe- Asociația Europeană a Băncilor Private de Celule Stem au beneficiat de probe depozitate în banca germană.
Vita34 a eliberat 46% din probe, din care: 43% pentru regenerarea hematopoetică a sângelui şi afecţiuni imunitare, 33% pentru terapia traumatismelor cerebrale (aplicații cu sângele din cordonul ombilical propriu), 24% pentru terapia diabetului de tip 1 (studiu clinic).

Restul de 54% de probe au fost eliberate de către alte bănci de celule stem.

Despre Life Solutions
mamica insarcinata
Construim o relație pe termen lung

Grupul Life Solutions își dorește să fie alături de clienții săi încă dinainte de naștere și mult după ce au devenit parinți.

Echipa Life Solutions iți oferă soluții medicale în funcție de necesitățile tale:

Stocare Celule Stem În Cea Mai Acreditată Bancă De Celule Stem Din Germania!

Life Solutions este partenerul exclusiv pe teritoriul României al Vita 34, banca de celule stem numărul 1 în Germania. Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este singura bancă privată care dispune și de bancă publică.

Testare Genetică, Identificarea Predispoziției La Cancer Și Alte Boli Grave!

Depistarea defectelor genetice precum predispoziția la cancer, slăbirea sistemului imunitar, riscul de infarct, alergii sau creșterea excesivă în greutate. Efectuând testele genetice pentru fiecare genă în parte, putem identifica mutația și chiar preveni îmbolnăvirea.

Concierge Medical

  • Acces în orice moment la Medicina Inovativă Personalizată
  • Navigator de pacient personal dedicat ție
  • Acces rapid la medicii performanți din rețeaua
  • Second opinion avizat
  • Asistență în locație și tratament la domiciliu/firmă
  • Acces la spitale de referință și centre de diagnostic precoce
  • Acces rapid la cele mai bune clinici și centre de transplant din Europa
  • Acces la servicii medicale de înaltă calitate
  • Consultanță la navigare în sistemul medical privat și/sau public
  • Accesul clienților noștri la turism medical, pentru tratament și diagnostic precoce în cele mai prestigioase clinici din Europa.
Our relationship begins before birth

Cu deja 52 de probe eliberate ale sângelui din cordonul ombilical,
Vita 34 poate confirma calitatea preparatelor din celule stem.

Germania 29 – probe eliberate
România 5 – probe eliberate
S.U.A 3 – probe eliberate
Austria 4 – probe eliberate
Spania 2 – probe eliberate
Argentina 1 – probă eliberată
Australia 1 – probbă eliberată
Turcia 1 – probă eliberată
India 1 – probă eliberată
Suedia 1 – probă eliberată
Ucraina 2 – probe eliberată
Georgia 1 – probă eliberată
Ungaria 1 – probă eliberată
Rețeaua de clinici

Vita 34 dorește să furnizeze servicii de calitate privind stocarea sângelui și țesutului din cordonul ombilical către viitorii părinți, pentru copiii lor. De aceea, compania întreține o legătură extinsă cu centrele de naștere din Germania, Austria și Elveția. Numai în Germania, Vita 34 colaborează cu 95% din centrele de naștere. Prezentă în peste 28 de țări, Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici și cu aproximativ 15.000 de medici ginecologi.
Vita 34 își extinde cu succes activitățile dincolo de frontierele Europei, în Vietnam și China.

Vita 34 încheie un tratat de cooperare privind înființarea unui centru de celule stem cu o clinică privată din Ho Chi Minh City, Vietnam, unde se investighează și folosește potențialul celulelor stem pentru aplicații medicale. În plus, Vita 34 și partenerii din Vietnam și China au continuat să înființeze prima bancă publică de celule stem din Hanoi, Vietnam, în conformitate cu standardele europene.

Servicii incluse Life Solutions

 

 Ce oferim

Peste 24 de ani de experiență

Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este cea mai mare bancă din Germania și Austria.

Calitate germană

Vita34 garantează stocarea fiabilă pe termen lung a celulelor stem recoltate la naștere din cordonul ombilical, iar în cazul în care există cerere de eliberare, celulele vor fi disponibile imediat la standarde superioare.

Garanția transportului autorizat

Pentru transportul probelor biologice, Life Solutions colaborează doar cu firme de curierat autorizate de către Agenția Națională de Transplant, astfel că proba ta va ajunge în siguranță și în condiții optime în laboratoarele noastre din Leipzig, Germania.

Testare Gratuită

Vita34 realizează gratuit teste de calitate ale probei înainte de efectuarea unui eventual transplant. Testele realizate sunt: numărul și vitalitatea celulelor nucleate, numărul și vitalitatea CD34.

Suport financiar pentru transplant

Life Solutions asigură suport financiar în caz de transplant cu celule stem în valoare de 100.000 de euro, atât pentru copil cât și pentru rudele de gradul 1.

Siguranță financiară

Asigurare împotriva insolvenței, pentru o perioadă de cel puțin 50 de ani, începând cu prima zi de stocare pentru fiecare probă. Asigurare autentică, poliță încheiată cu HDI – Gerling Industrie Versicherung AG. O altă caracteristică specială a asigurării este răspunderea civilă a activităților angajaților.

Ce spun clienții noștri

Simona Gherghe

Simona Gherghe

Când e vorba despre copiii noștri, vrem întotdeauna să alegem tot ce-i mai bun. De la alimentație, până la sănătate și educație. Cumva, căutarile acestea încep încă de când pruncul e în burtică, așa că am cântărit cu mare atenție alegerea pachetului de celule stem, pentru cel de-al doilea copil al nostru. Și n-a fost deloc ușor. Ne-am documentat temeinic și am ales #LifeSolutions, partenerul Vita 34. Iată de ce: este prima și cea mai mare bancă de celule stem din Germania, cu o experiența de peste 20 de ani. Ni s-a părut important că e singura bancă de celule stem din Germania, care are și bancă publică (în Romania, nu există, încă, acest concept). Iar Life Solutions oferă clienților săi, gratuit, acces la o probă compatibilă din banca publică Vita 34. Există și o asigurare pe 50 de ani, pentru proba bebelușului nostru. Sunt multe bănci care oferă stocare, însă, de cele mai multe ori, părinții nu sunt informați și asupra costului imens, în cazul nedorit al unui transplant de celule stem. #LifeSolutions oferă clienților săi un suport financiar, pentru transplant, de 100 de mii de euro. Evident, sperăm din tot sufletul să nu fie vreodată nevoie de celulele stem recoltate la naștere, dar, ca orice parinte responsabil, preferăm să le știm acolo, în siguranță!

 

Ioana Dragan

Ioana Drăgan

Mai sunt doar câteva săptămâni până la venirea micuțului nostru pe lume și chiar dacă “lucrez in domeniu” tot am emoții pentru ziua cea mare. Pe lista noastră am inclus și kitul de celule stem de la #Life Solutions reprezentantul exclusiv al Vita34 – cea mai mare bancă de celule stem din Germania, având peste 20 de ani experiența în domeniu! Am ales #Life Solutions pentru sinceritatea și transparență, dar și pentru atuurile lor incontestabile, siguranța, experiența și calitatea germană! www.lifesolutions.ro