Vita 34 a fost deja implicată în următoarele colaborări de cercetare cu celulele stem ale cordonului ombilical:
DIABET TIP 1
Studiu clinic realizat de Universitatea Tehnică din München privind tratamentul diabetului de tip 1 cu celulele stem proprii ale corpului din sângele cordonului ombilical.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL
Terapia cu celule stem după un accident vascular cerebral pentru a reduce paralizia și tulburările de mișcare – în cooperare cu Universitatea din Leipzig și Institutul Fraunhofer IZI.
MALFORMAȚII CARDIACE
Terapia cu celule stem pentru malformațiile cardiace în cooperare cu Universitatea din Rostock.
CELULELE STEM MEZENCHIMALE APLICATE ÎN LEUCEMIE
Studiu privind eficacitatea celulelor stem mezenchimale ale cordonului ombilical în tratamentul leucemiei, cu scopul de a suprima reacțiile imune care pun viața în pericol (boala grefă contra gazdă) – în colaborare cu Universitatea din Leipzig.
INFARCT MIOCARDIC
Terapia cu celule stem după infarctul miocardic, în care fluxul sanguin și capacitatea de pompare a mușchiului cardiac ar putea fi îmbunătățite – în cooperare cu Universitatea din Rostock.
RECONSTRUCȚIA VALVELOR CARDIACE
Studiu clinic efectuat în parteneriat cu Universitatea din Zurich despre reconstrucția valvelor cardiace biologice funcționale din celulele stem din sângele cordonului ombilical.
REPROGRAMAREA CELULELOR
Reprogramarea celulelor din sângele cordonului ombilical în celulele iPS – în cooperare cu Școala de Medicină din Hanovra.
LEZIUNI CEREBRALE
Proiect de cercetare cu Berlin Charité pentru tratamentul leziunilor cerebrale ale copilului cu celule stem din sângele ombilical.
terapie celule stem
 
Experții presupun

că, în viitor, una din șapte persoane va avea nevoie de terapie cu celule stem până la vârsta de 70 de ani.

Lasă-ți grijile în sarcina noastră