STUDII CLINICE CU VITA 34
Vita 34 este specialistul german în colectarea, procesarea, analizarea și crioconservarea sângelui ombilical și a țesutului ombilical. Stocate în cryotank-uri speciale la peste -180 ° C in vapori de azot rece, celulele stem recoltate din cordonul ombilical își păstrează
proprietățile speciale timp de mai multe decenii.
Dar Vita 34 nu se mulțumește doar cu stocarea celulelor stem, de la înființarea companiei, aceasta a fost implicată atât în cercetarea de bază, cât și în cercetarea aplicată cu celule stem, pentru că dorim progresul terapiilor cu celule stem și revoluționarea medicinii. De aceea, Vita 34 cooperează cu universități renumite și institute de cercetare cunoscute pentru a testa în continuare potențialul celulelor stem recoltate la naștere din cordonul ombilical.
Studiu clinic realizat de Universitatea Tehnică din München privind tratamentul diabetului de tip 1 cu celulele stem proprii ale corpului din sângele cordonului ombilical.
Terapia cu celule stem după un accident vascular cerebral pentru a reduce paralizia și tulburările de mișcare – în cooperare cu Universitatea din Leipzig și Institutul Fraunhofer IZI.
Terapia cu celule stem pentru malformațiile cardiace în cooperare cu Universitatea din Rostock.
Studiu privind eficacitatea celulelor stem mezenchimale ale cordonului ombilical în tratamentul leucemiei, cu scopul de a suprima reacțiile imune care pun viața în pericol (boala grefă contra gazdă) – în colaborare cu Universitatea din Leipzig.
Terapia cu celule stem după infarctul miocardic, în care fluxul sanguin și capacitatea de pompare a mușchiului cardiac ar putea fi îmbunătățite – în cooperare cu Universitatea din Rostock.
Studiu clinic efectuat în parteneriat cu Universitatea din Zurich despre reconstrucția valvelor cardiace biologice funcționale din celulele stem din sângele cordonului ombilical.
Reprogramarea celulelor din sângele cordonului ombilical în celulele iPS – în cooperare cu Școala de Medicină din Hanovra.
Proiect de cercetare cu Berlin Charité pentru tratamentul leziunilor cerebrale ale copilului cu celule stem din sângele ombilical.
că, în viitor, una din șapte persoane va avea nevoie de terapie cu celule stem până la vârsta de 70 de ani.