WORKSHOP AVANSAT PENTRU PĂRINŢI INFORMAŢI!

Ești pregătită să înveți secretele unei sarcini sănătoase și ale parentingului de succes? Acest eveniment unic aduce împreună trei medici de renume în diferite specialități și trei experți în sănătatea mamei și a bebelușului pentru a-ți oferi cunoștințele și încrederea necesare în această călătorie emoționantă a maternității.

În cadrul cursului intensiv organizat în colaborare cu Clinica Natalis din Iasi, unde performanța medicală este pe primul loc alături de grija pentru pacient, vei avea ocazia de a interacționa și de a învăța de la o echipă de medici cu experiență vastă în obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, psihiatrie şi medicină de urgență. În decursul a 2 zile de BabyCare MasterClass vei primi informații esențiale despre sănătatea ta și a bebelușului în fiecare etapă a sarcinii și dezvoltării ulterioare.

Alături de echipa medicală de excepție, vei avea privilegiul de a primi sfaturi neprețuite de la experți în domeniul sănătății mamei și a bebelușului, care te vor iniția in ceea ce privește nașterea naturală, alăptare, beneficiile recoltării celulelor stem și multe altele.

Prezentări captivante și discuții interactive cu medici de renume și experți în domeniul sănătății mamei și a bebelușului
Ghiduri practice și sfaturi personalizate pentru fiecare etapă a sarcinii și perioadei post-natale.
Inițiere în nașterea naturală
Informații actuale și relevante despre îngrijirea nou-născutului
Curs prim ajutor pentru situațiile de urgenţă pediatrice
Curs de alăptare: vei învăța tehnicile corecte de atașare la sân, poziționarea adecvată și sfaturi practice pentru a depăși eventualele provocări pe care le poți întâmpina în această perioadă. Vei înțelege importanța oferirii suportului emoțional și cum să îți menții producția de lapte optimă.
Beneficiile recoltării celulelor stem la naștere