Life Solutions și Vita 34

Life Solutions și Vita 34 aduc în România cea mai experimentată și acrediată bancă de celule stem din Germania. Life Solutions este partenerul exclusiv al Vita 34 în România. 

Life Solutions este autorizată de către Agenția Națională de Transplant pentru importul și exportul sângelui și țesutului din cordonul ombilical.

Besmax Life Solutions face parte din grupul Life Solutions,  un grup de companii cu capital românesc, al cărui obiect de activitate este comerțul cu produse farmaceutice, echipamente și dispozitive medicale. 

Experiența grupului nostru în domeniul pharma face ca Life Solutions să nu fie doar o bancă de celule stem, ci o companie de încredere, care vine în sprijinul clienților și cu alte servicii complementare, pe lângă stocarea celulelor stem.

Grupul nostru este activ în special în piața produselor derivate din plasma umană: imunoglobuline, albumină umană, factori de coagulare. De asemenea, oferim echipamente, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice necesare în următoarele specializări medicale: Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie, Transplant de organe și țesuturi, Hematologie, Oncologie. 

Besmax Pharma Distribution SRL este autorizată de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale și este certificată ISO 9001. 

Cu o experiență de peste 20 ani, cu 32 de probe cu celule stem eliberate și aplicate în terapii standard, studii clinice și terapii experimentale, Vita 34 este singura bancă privată de celule stem, din Germania, care are și bancă publică.
Fondată în 1997, în Leipzig, Germania, Vita 34 este prima bancă privată de sânge din cordonul ombilical înființată în Europa. 

Specialiștii în medicină, biologi, biochimiști și experți medical-tehnici au făcut din Vita 34 ceea ce este astăzi – specialistul german în celulele stem din sângele și țesutul din cordonul ombilical. 

Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este cea mai mare bancă din Germania și a doua din Europa.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor bancare de sânge din cordonul ombilical, compania are acum peste 200.000 de probe procesate și stocate, devenind liderul incontestabil al pieței în Germania.

Vita 34 are o acoperire impresionantă la nivel mondial prin utilizarea parteneriatelor, cu filiale și parteneri de distribuție în peste 28 de țări.

Vita 34 deține certificarea GMP (Good Manufacturing Practice). Aceasta reprezintă o confirmare a faptului că Life Solutions și Vita 34 proceseză probele recoltate din sângele și țesutul cordonului ombilical la cele mai înalte standarde de calitate.

Rețeaua de clinici

Vita 34 dorește să furnizeze servicii de calitate privind stocarea sângelui și țesutului din cordonul ombilical către viitorii părinți, pentru copiii lor. De aceea, compania întreține o legătură extinsă cu centrele de naștere din Germania, Austria și Elveția. Numai în Germania, Vita 34 colaborează cu 95% din centrele de naștere. Prezentă în peste 28 de țări, Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici și cu aproximativ 15.000 de medici ginecologi.

Vita 34 își extinde cu succes activitățile dincolo de frontierele Europei, în Vietnam și China.

Vita 34 încheie un tratat de cooperare privind înființarea unui centru de celule stem cu o clinică privată din Ho Chi Minh City, Vietnam, unde se investighează și folosește potențialul celulelor stem pentru aplicații medicale. În plus,  Vita 34 și partenerii din Vietnam și China au continuat să înființeze prima bancă publică de celule stem din Hanoi, Vietnam, în conformitate cu standardele europene.

De ce Life Solutions-Vita 34?

0
probe stocate în laboratoarele Vita 34
0
Vita 34 colaborează cu peste 15.000 de medici ginecologi
0
Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici
0
probe eliberate ale sângelui din cordonul ombilical
0
prezență în 28 țări din lume
0
top 10 cele mai inovatoare bănci de celule stem din lume

Ce oferim?

20 de ani de experiență

Calitate

Siguranță

Garanția de transportare

Testare gratuită

Asigurare

Acces la banca publică

20 de ani de experiență

Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este cea mai mare bancă din Germania și Austria.

Calitate

Calitatea confirmată a unei bune producții. Datorită acreditărilor GMP și U.S. FDA, a autorizației Institutului Paul Ehrilch și a camerei sterile, Vita 34 asigură calitatea grefei.

Vita 34 garantează stocarea fiabilă pe termen lung a celulelor stem recoltate la naștere din cordonul ombilcal, iar în cazul în care există cerere de eliberare, celulele vor fi disponibile imediat la calitate superioară. Cele 32 de probe eliberate pentru tratamente cu celule stem atestă siguranța și calitatea probei dvs.

Siguranță

Asigurare împotriva insolvenței, pentru o perioadă de cel puțin 50 de ani, începând cu prima zi de stocare pentru fiecare probă. Asigurare autentică, poliță încheiată cu HDI – Gerling Industie Versicherung AG. O altă caracteristică specială a asigurării este răspunderea civilă a activităților angajaților.

Garanția de transportare

Pentru transportul probelor biologice, Life Solutions colaborează doar cu firme de curierat autorizate de către Agenția Națională de Transplant, astfel că proba dvs. va ajunge în siguranță și în condiții optime în laboratoarele noastre din Leipzig, Germania.

Testare gratuită

Vita 34 realizează gratuit teste de calitate ale probei înainte de efectuarea unui eventual transplant. Testele realizate sunt:  numărul și vitalitatea celulelor nucleate, numărul și vitalitatea CD34.

Suport financiar pentru transplant

Life Solutions asigură suport financiar în caz de transplant cu celule stem în valoare de 100.000 de euro, atât pentru copil cât și pentru rudele de gradul 1.

Acces la banca publică

Acces imediat și gratuit la banca publică Vita 34. 

Cum te ajutăm?

Drumul sigur spre stocarea celulelor stem ale dvs. cu Life Solutions
 • null

  Consultanții medicali Life Solutions vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire.

 • null

  Pentru a beneficia de consiliere gratuită în tot ceea ce privește recoltarea, procesarea și stocarea celulelor stem, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0745 99 00 77 sau adresa de email: [email protected]

 • null

  Pe lângă contractul de stocare a celulelor stem, pe care vă rugăm să îl analizați cu mare atenție, veți mai primi și: 

  • 1. Chestionarul medical cu întrebări la care vă rugăm să răspundeți sincer și corect;
  • 2. Declarația de consimțământ a mamei, prin care vă veți da acordul ca Life Solutions să recolteze, transporte, proceseze și să stocheze probele dvs.

 • null

  După semnarea contractului, veți primi kit-ul de recoltare.

 • null

  Vă rugăm să luați cu dvs. kit-ul de recoltare la maternitate și să-l înmânați cadrului medical care asistă la naștere, pentru recoltarea sângelui din cordonul ombilical și a țesutului (după caz).

 • null

  După ce cordonul ombilcal a fost tăiat și copilul a fost încredințat secției de neonatologie, vor fi prelevate probe cu sângele din cordonul ombilical,  sângele matern și țesutul cordonului ombilical.

 • null

  Însoțitorul dvs., tăticul sau altă persoană delegată de dvs., va contacta Life Solutions pentru a anunța nașterea, precum și recoltarea sângelui din cordonul ombilical și a țesutului. Imediat, Life Solutions va depune toate diligențele pentru ridicarea probelor printr-un curier autorizat și transportarea lor către laboratoarele nostre din Leipzig, Germania.

 • null

  Odată ajunsă în laboratoarele Vita 34, proba dvs. va fi amănunțit analizată printr-un control de calitate.

 • null

  Vita 34 criogenează proba dvs. cu sângele și țesutul din cordonul ombilical. 

 • null

  Life Solutions vă trimite certificatul care atestă stocarea probei/probelor dvs. și prima factură.

 • null

  Felicitări! Ați asigurat viitorul copilului dvs.. Probele sunt stocate în siguranță, în laboratoarele noastre din Leipzig, Germania.

Parteneri