Life Solutions și Vita 34

Life Solutions și Vita 34 aduc în România cea mai experimentată și acrediată bancă de celule stem din Germania. Life Solutions este partenerul exclusiv al Vita 34 în România. 

Cu o experiență de peste 20 ani, cu 45 de probe cu celule stem eliberate și aplicate în terapii standard, studii clinice și terapii experimentale, Vita 34 este singura bancă privată de celule stem, din Germania, care are și bancă publică.
Fondată în 1997, în Leipzig, Germania, Vita 34 este prima bancă privată de sânge din cordonul ombilical înființată în Europa. 

Specialiștii în medicină, biologi, biochimiști și experți medical-tehnici au făcut din Vita 34 ceea ce este astăzi – specialistul german în celulele stem din sângele și țesutul din cordonul ombilical. 

Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este cea mai mare bancă din Germania și a doua din Europa.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor bancare de sânge din cordonul ombilical, compania are acum peste 200.000 de probe procesate și stocate, devenind liderul incontestabil al pieței în Germania.

Vita 34 are o acoperire impresionantă la nivel mondial prin utilizarea parteneriatelor, cu filiale și parteneri de distribuție în peste 28 de țări.

Vita 34 deține certificarea GMP (Good Manufacturing Practice). Aceasta reprezintă o confirmare a faptului că Life Solutions și Vita 34 proceseză probele recoltate din sângele și țesutul cordonului ombilical la cele mai înalte standarde de calitate.

Life Solutions este autorizată de către Agenția Națională de Transplant pentru importul și exportul sângelui și țesutului din cordonul ombilical.

Besmax Life Solutions face parte din grupul Life Solutions,  un grup de companii cu capital românesc, al cărui obiect de activitate este comerțul cu produse farmaceutice, echipamente și dispozitive medicale.

Experiența grupului nostru în domeniul pharma face ca Life Solutions să nu fie doar o bancă de celule stem, ci o companie de încredere, care vine în sprijinul clienților și cu alte servicii complementare, pe lângă stocarea celulelor stem.

Grupul nostru este activ în special în piața produselor derivate din plasma umană: imunoglobuline, albumină umană, factori de coagulare. De asemenea, oferim echipamente, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice necesare în următoarele specializări medicale: Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie, Transplant de organe și țesuturi, Hematologie, Oncologie.

Besmax Pharma Distribution SRL este autorizată de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale și este certificată ISO 9001.

Principala garanție de calitate

Utilizarea sângelui din cordonul ombilical din întreaga Europă

Aproximativ jumătate din cererile depuse la Cord Blood Europe – Asociaţia Europeană a Băncilor Private de celule stem au fost tratate cu probe depozitate la Vita 34:

 • 46% preparate de către Vita 34, din care: 43% pentru regenerarea hematopoetică de către sânge şi afecţiuni imunitare, 33% pentru terapia traumatismelor cerebrale (căutare de vindecare cu sângele din cordonul ombilical propriu), 24% pentru terapia diabetului de tip 1 (studiu clinic)

 

 • 54% preparate ale celorlalte bănci de celule stem
Statistica Europa banca celule stem

Cu deja 45 de probe eliberate ale sângelui din cordonul ombilical, Vita 34 poate confirma calitatea preparatelor din celule stem. (Data: august 2018)

Specialist laborator banca celule stem Vita 34
Germania 28probe eliberate
Austria 4probe eliberate
S.U.A. 3probe eliberate
Romania 3probe eliberate
Spania 2probe eliberate
Australia 1probe eliberate
Argentina 1probe eliberate
Turcia 1probe eliberate
India 1probe eliberate
Suedia 1probe eliberate

Tur Virtual

Explorați laboratoarele Vita 34 din Liepzig, Germania!

Rețeaua de clinici

Vita 34 dorește să furnizeze servicii de calitate privind stocarea sângelui și țesutului din cordonul ombilical către viitorii părinți, pentru copiii lor. De aceea, compania întreține o legătură extinsă cu centrele de naștere din Germania, Austria și Elveția. Numai în Germania, Vita 34 colaborează cu 95% din centrele de naștere. Prezentă în peste 28 de țări, Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici și cu aproximativ 15.000 de medici ginecologi.

Vita 34 își extinde cu succes activitățile dincolo de frontierele Europei, în Vietnam și China.

Vita 34 încheie un tratat de cooperare privind înființarea unui centru de celule stem cu o clinică privată din Ho Chi Minh City, Vietnam, unde se investighează și folosește potențialul celulelor stem pentru aplicații medicale. În plus,  Vita 34 și partenerii din Vietnam și China au continuat să înființeze prima bancă publică de celule stem din Hanoi, Vietnam, în conformitate cu standardele europene.

Our relantionship begins before birth – construim o relație pe termen lung

Life Solutions își dorește să fie alături de clienții săi, încă dinainte de naștere și mult după ce au devenit parinții, de aceea pe lângă serviciile de recoltare, procesare si stocare celule stem, în cea mai mare bancă de celule stem din Germania, Life Solutions, a dezvoltat pachetele EPIM ( Early Prevention and Innovative Medicine).

 

Life Solutions oferă soluții medicale în funcție de necesitațile clientului:

Stocare celule stem în cea mai acreditată bancă de celule stem din Germania!

Life Solutions este partenerul exclusiv pe teritoriul  României al Vita 34, banca de celule stem numărul 1 în Germania. Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este singura bancă privată care dispune și de bancă publică.

Click aici pentru mai multe detalii

Testare genetică, identificarea predispoziției la cancer și alte boli grave!

Depistarea defectelor genetice precum predispoziția la cancer, slăbirea sistemului imunitar, riscul de infarct, alergii sau creșterea excesivă în greutate. Efectuând testele genetice pentru fiecare genă în parte, putem identifica mutația și preveni chiar si îmbolnăvirea.

Click aici pentru brosura 

Concierge medical
 • Acces în orice moment la Medicină Inovativă Personalizată
 • Monitorizare si medicina de urgenta asistata GPS
 • Navigator personal 24 din 24
 • Acces rapid la medici cu adresabiliate din rețea (PrioriMed48)
 • Second opinion
 • Asistenta in locatie si tratament la domiciliu/firma
 • Acces la spitale de referință și centre de diagnostic precoce
 • Acces rapid la cele mai bune clinici și centre de transplant din Europa
 • Acces la servicii medicale de înaltă calitate
 • Consultanță la navigare în sistemul medical privat și/sau public
 • Accesul clienților noștri la turism medical, pentru tratament și diagnostic prococe în cele mai prestigioase clinici din Europa.

click aici pentru prezentarea serviciilor

De ce Life Solutions-Vita 34?

0
probe stocate în laboratoarele Vita 34
0
Vita 34 colaborează cu peste 15.000 de medici ginecologi
0
Vita 34 colaborează cu peste 2.000 de clinici
0
probe eliberate ale sângelui din cordonul ombilical
0
prezență în 28 țări din lume
0
top 10 cele mai inovatoare bănci de celule stem din lume

Ce spun clientii nostri

Ce oferim?

Parteneri