Categorii
Celule stem

Life Solutions oferă Viitorilor Părinți Acces Exclusiv la cursul integral de pregătire pentru travaliu, naștere și puericultură susținut de Moașa Daniela Stan

Bine ați venit în lumea minunată a părintelui nou format! La Life Solutions, suntem dedicați să vă sprijinim în această călătorie incredibilă a vieții de părinte și să vă oferim resursele necesare pentru a vă simți pregătiți și încrezători. Prin intermediul parteneriatului nostru exclusiv cu Moașa Daniela Stan, Vicepreşedinte OAMGMAMR, filiala Bucureşti, Şeful Comisiei de moaşe OAMGMAMR, vă aducem un curs inovator, disponibil doar pentru cei înregistrați pe site-ul nostru.

Înregistrați-vă acum pentru acces exclusiv!

La Life Solutions, înțelegemcă pregătirea pentru naștere, cât și primele zile acasă cu noul membru al familiei pot fi atât de speciale, dar și pline de provocări. De aceea, am colaborat cu Moașa Daniela Stan, o expertă în susținerea viitoarelor mămici pe tot firul nașterii precum și în puericultură, pentru a vă oferi un curs online conceput să vă pregătească pentru această etapă a vieții.

Ce veți afla:

  1. Informații prețioase despre nașterea naturală: totul despre pretravaliu, travaliu, expulzie.

  2. Totul despre nașterea prin cezariană.

Ce veți învăța:

1. Îngrijirea nou-născutului: De la schimbarea scutecelor la hrănirea corectă, veți învăța cele mai bune practici pentru a vă asigura că micuțul dvs. se simte fericit și sănătos.

  1. Conștientizarea parentală: Moașa Daniela Stan vă va ghida prin procesul de a deveni părinte, ajutându-vă să vă simțiți încrezători în noile dvs. roluri.
  2. Gestionarea stresului și odihna: Veți învăța tehnici esențiale pentru a vă menține echilibrul în perioada postnatală și pentru a vă asigura că obțineți odihna necesară.

Bonus exclusiv pentru tătici!

Viitorii tătici care se înscriu la cursul nostru vor primi un atestat special care le oferă 10 zile suplimentare de concediu paternal în primele zile după nașterea copilului. La Life Solutions, recunoaștem importanța implicării active a tăticilor în primele momente ale vieții copilului.

Urmăriți ONLINE oricând doriți!

Un alt avantaj extraordinar este că acest curs de puericultură este disponibil online, astfel încât să îl puteți urmări în confortul casei dvs., în funcție de programul dvs. și de ritmul propriu. Nu mai este nevoie să vă faceți griji în privința restricțiilor de timp – acum puteți învăța și să vă pregătiți în funcție de propriul program.

Cum vă înscrieți?

Înscrierea este simplă și rapidă! Accesați site-ul nostru și completați formularul de înscriere, aici.

Odată înregistrați, veți primi un acces exclusiv la cursul de puericultură al Moașei Daniela Stan pentru următoarele 14 zile.

În plus, odată cu înscrierea, participați automat la concursul nostru unde puteți câștiga SUPER PREMII pentru a vă ajuta în viața de părinți!

La Life Solutions, vă oferim sprijinul și informațiile de care aveți nevoie pentru a vă începe călătoria de părinte într-un mod sigur și încrezător și vă invităm să vă informați și despre recoltarea și stocarea celulelor stem la naștere. Suntem unici în România, fiind partenerii celor mai mari și mai sigure bănci de celule stem din Europa, Famicord Suisse și Vita 34!

Înscrieți-vă acum și urmăriți sfaturile Moașei Daniela Stan pentru creșterea copiilor sănătoși și veseli!

Lasă-ți grijile în banca noastră de celule stem și bucură-te de viața de părinte!