Categorii
Celule stem

Ce criterii contează când alegi banca de celule stem? Află din ce motive LifeSolutions poate fi cea mai bună opțiune pentru copilul tău!

Din momentul în care viitorii părinți iau hotărârea să  recolteze sângele din cordonul ombilical și țesutul ombilical al nou-născutului, e bine să studieze chestiunea în amănunt. Și să se informeze inclusiv despre prețul celulelor stem. Nu de alta, dar să știe ce anume plătesc, ce opțiuni mai au etc.

Teoretic, nu e nicio grabă. Ai timp berechet să găsești o bancă potrivită pentru probele biologice, unde vor ”hiberna” în următorii 25 sau 50 de ani. Totuși este bine să semnați contractul cu cel puțin 2 luni înainte de naștere.

Așa că, cel mai bine este să nu te duci spre prima bancă de celule stem ce-ți apare în căutările online ori ți se recomandă. Decizia trebuie luată pe îndelete, analizând multiple variabile ce influențează prețul pachetului de celule stem.

Celule stem preț – Alegerea corectă a băncii de stocare

În funcție de ”orientare”, mama și tatăl vor selecționa ”partenerul” ideal. Se poate spune și așa despre instituția cu delicata misiune să stocheze ”patrimoniul” genetic cuprins în celulele stem din sângele sau / și din țesuturile cordonului ombilical. Este vorba despre un pas important și pentru că (sau mai ales pentru că) recoltarea celulelor stem  tinere se efectuează o dată-n viață. În consecință, ocazia nu poate fi irosită.

Orientarea prin ”jungla” cu oferte nu e ca și când ai organiza o vacanță când aștepți un bebe. Pasul decisiv trebuie făcut cu mare atenție, evitând posibilele erori cauzate de grabă și superficialitate. Acțiunea se complică și pentru că fiecare centru de recoltare celule stem din România sau din străinătate este unic ca servicii, garanții etc. Deși sunt multe astfel de bănci private, nu toate corespund 100 %. Ofertele și calitatea serviciilor variază. Ca să-ți clarificăm ideile și să înțelegi într-un final totul despre argumentul propus, anume ”celule stem preț”, începe cu evaluarea următoarelor criterii:

Analizele efectuate

Un foarte bun indicator pot fi analizele efectuate și buletinul de analize. Numărul celulelor stem si viabilitatea acestora trebuie sa apară în descriere. Life Solutions – Vita34 efectuează urmatoarele analize:

Analize probă sânge din cordon ombilical si țesut ombilical

 • Volumul de sânge
 • Număr eșantioane
 • Numărul celulelor nucleate
 • Contaminare microbiologică (control steril)
 • Numărul celulelor CD34
 • Vitalitate CD34
 • Vitalitate TNC
 • Concentrație TNC
 • Grupa sanguină a copilului
 • Țesut greutate
 • ID CT grame
 • HIV
 • Hepatita C
 • Hepatita B
 • Parvoviroza B19 – ADN
 • Citomegalovirus

Analize probă mama

 • HIV
 • Anticorpi TP ( sifilis)
 • HTLV I / II-anticorp (HTLV = virus de leucemie de celule T umane)
 • Hepatita B – antigen
 • Anticorpi Hepatita B
 • Hepatita C

Numărul transplanturilor efectuate

Un alt factor decisiv se referă la numărul probelor eliberate în vederea unui transplant. Fiecare intervenție dusă la bun sfârșit confirmă starea excelentă de conservare a mostrei recoltate. Pentru exemple de aplicații accesați: https:lifesolutions.ro/recoltarea-celulelor-stem/

Recunoaștere internațională

E de preferat ca părinții să se informeze asupra certificărilor de calitate recunoscute la nivel internațional, acestea reprezintă o garanție suplimentară. Una dintre cele mai importante este GMP (Good Manufacturing Practice).

Mai multe pe același argument găsești în articolul care detaliază cum găsești banca de celule stem potrivită pentru tine.

De ce LifeSolutions poate fi cea mai bună optiune pentru copilul tău?

Concret, ca referință de top o constituie în primul rând parteneriatul LifeSolutions cu Vita 34, cea mai mare și mai performantă bancă de celule stem din Germania. Totodată, este cea mai experimentată dintre omoloagele ei de pe ”bătrânul continent”.  Aproape jumătate dintre cererile de transplant europene au fost onorate de către Vita 34. Din ”tovărășia” celor 2 instituții, decurge o întreagă serie de avantaje. De aceste avantaje se bucură fiecare familie ce găsește în LifeSolutions (implicit și în Vita 34) fix soluțiile căutate.

Datele concrete sunt cea mai bună dovadă a seriozității și performanței serviciilor cu care LifeSolutions vine în întâmpinarea clienților… Așadar, în câteva puncte, iată cum se prezintă avantajele acestei alegeri:

Experiență

Activă pe piața de profil din anul 1997 (vechime de peste 2 decenii), cea mai mare bancă de celule stem din Austria și Germania se poate mândri cu experiență din plin.

Calitate

Calitatea grefei este garantată nu doar de acreditările GMP, ci și de numărul mare de probe eliberate deja în scop terapuetic. Majoritatea au ca destinație transplantul autolog.

Asigurări

Vorbim despre o garanție de 50 de ani, ce acoperă starea de insolvență. La aceasta se adaugă răspunderea civilă a personalului angajat.

Asistență financiară

În cazurile nefericite, când apare necesitatea unui transplant de celule stem, oferim o acoperire de 100.000 de euro pentru intervenție pentru bolile standardizate si 50.000 euro pentru cele nestandardizate.

Transport

O garanție în plus interesează și serviciile de transport. Acestea se efectuează  doar prin firme de curierat autorizate de catre Agenția Națională de Transplant.

Celule stem preț – Explicație în câteva cuvinte…

Pe lângă servicii în sine (recoltare, transport, procesare, stocare), venim în plus cu kitul de recoltare cel mai performant de pe piața din România., licențe și acreditări, testări, garanții financiare, etc.

Pentru toate aceste motive prezentate deja (și nu numai), vei înțelege cât de justificate sunt costurile aferente fiecărui pachet de celule stem individual. În spatele fiecărei mostre biologice, aflându-se o muncă titanică și întregul know-how acumulat de-a lungul celor peste 2 decenii de activitate.

Dar știi vorba aceea cu lauda de sine?

Aventurându-te printre informațiile prezente pe site, te poți lămuri de fiecare detaliu în parte. Sau, și mai bine, contactează un reprezentant LifeSolutions și nu vei mai avea întrebări fără răspunsuri clare!