Categorii
Celule stem

Celulele stem în vindecarea sindromului oboselii cronice

Celulele stem sunt capabile să regenereze degradările țesutului și ale celulelor, refăcând organe si sisteme întregi.

Medicina holistică menționează că fiecare persoană este un întreg. Simptomele bolii sunt semnele de disfuncție în sistemul organismului. Activându-se capacitatea corpului de a se autoregla, se poate elimina această disfuncție, tocmai în scopul de a permite corpului să își utilizeze propriile puteri de auto-vindecare pentru a depăși boala. Introduse în corpul pacientului, celule stem vor ajuta la regenerarea țesuturilor bolnave. Simptomele vor deveni mai discrete sau vor dispărea.

Sindromul de oboseală cronică (SOC) a devenit răspândit mai ales în țările dezvoltate

Este una dintre cele mai răspândite boli ale civilizației secolului XXI și se manifestă ca o boală provocată de un stil de viață alert, indiferent de grupul de vârstă. Fiecare dintre noi a trăit această situație după o perioadă de muncă grea, intensă și după privarea de somn. Uneori, este suficient ca persoana să se odihnească și va putea continua să lucreze la maximum, însă merită să știm că celulele stem pot trata oboseala cronică. În medicina modernă, se crede că unii dintre agenții care cauzează această condiție este virusul Epstein-Barr, citomegalovirușii, enterovirușii, virușii herpetici tip I și II și ceilalți, care atacă atunci când imunitatea este scăzută.

Imunitatea scăzută pare să fie un factor agravant al bolii oboselii cronice.

Ca urmare, se impune tratamentul pentru oboseala cronică, acesta cuprinzând terapia imunomodulatoare și terapia cu celule stem. Efectul este dublu, unul dintre ele fiind eliminarea cauzei, anume imunodeficiența, iar celălalt fiind creșterea imunității pentru a preveni diverse boli, în special de natură virală.

Celulele stem sunt capabile să regenereze degradările țesutului și ale celulelor, refăcând organe si sisteme întregi.

În primul rând, celulele stem autologe refac degradările sistemului nervos, care constituie baza sindromului oboselii cronice. Prin asta, riscul de infecții virale scade, refăcându-se apărarea naturala a corpului și susținerea imunității. Ca urmare, pacientul va reuși să aibă un somn normal, o stare de sănătate îmbunătățită, eficiență mai mare, vigoare și sănătate psihică.

În procesul de tratament cu celule stem, un pacient primește între 200-300 milioane de celule stem. Această cantitate depășește pierderile zilnice de mii de ori. Mai târziu, acest influx reîntinerește și reface organele în parte și întregul corp, înlăturând celulele degradate sau bătrâne.

Procedura în ansamblu este simplă, rapidă, fără durere și complet fără riscuri.

La final, pacientul se odihnește, în timp ce aceste celule stem circulă prin corp căutând locurile degradate, întinerind celulele uzate și crescând gradul de sănătate. Deoarece aceste celule stem vin de la propriul organism, nu există risc de rejecție sau de alte efecte secundare.

LifeSolutions – reprezentantul exclusiv al Vita34 în România, cea mai mare bancă de celule stem din Germania, având peste 20 de ani experiență în domeniu – poate fi partenerul de încredere în tratarea a zeci de afecțiuni. De aceea, viitorii părinți se pot baza pe Life Solutions pentru a recolta, procesa și stoca celulele stem ale bebelușului la naștere.
Lasă-ți grijile în banca Vita 34 și bucură-te de viață!