Categorii
Celule stem

Cum găsești banca de celule stem potrivită pentru tine

Aștepți un copil, i-ai pregătit camera, i-ai cumpărat hăinuțe și abia aștepți să îți strângi puiul în brațe. Un pas important de care nu trebuie să uiți este alegerea unei bănci de celule stem. Dacă te-ai documentat despre ce sunt acestea din urmă (cărămizile organismului, care se pot transforma în celule specializate, pentru inimă, rinichi, piele, etc.), dacă vrei să investești în sănătatea, viitorul și siguranța copilului tău, atunci mai rămâne doar să alegi banca de celule stem potrivită pentru tine și cel mic. Cum faci asta? Asigură-te că obții răspunsurile corecte la întrebările de mai jos și descoperă de ce noi credem că Life Solutions, reprezentantul exclusiv al specialistului german in procesarea si stocarea celulelor stem, banca germană Vita 34 este opțiunea nr. 1!

  • Ce acreditări are? Confirmarea că probele recoltate din sângele și țesutul cordonului ombilical ajung pe mâini bune este oferită de acreditările băncii la care apelezi. Vita 34 deține certificările GMP (Good Manufacturing Practice) și U.S. FDA,a autorizației Institutului Paul Ehrilch și a camerei sterile, Vita 34 asigură calitatea grefei și confirmă faptul că Life Solutions și Vita 34 proceseză probele recoltate la cele mai înalte standarde de calitate.
  • Are standarde ridicate pentru recoltarea, transportul și depozitarea probelor? Life Solutions folosește curieri autorizați de către Agenția Națională de Transplant, iar probele pleacă în aceeași seară către laboratoarele noastre din Leipzig (Germania). Kit-ul Vita 34 este cel mai perfomant de pe piață, cu pungă unică creată în laboratoarele noastre, pentru o vitalitate celulară mai mare.
  • Câte probe a eliberat până acum banca respectivă? Principala garantie a calității este numărul de probe eliberate din laboratoarelor băncii de celule stem, până acum. Vita 24 a ajuns la 31 de probe eliberate, iar aproximativ jumătate (46%) dintre cererile depuse la Cord Blood Europe (Asociaţia Europeană a Băncilor Private de celule stem) au fost tratate cu probe depozitate la Vita 34.
  • Ce motivează prețul stocării? Stocarea de celule stem este un serviciu medical, deci dacă te orientezi doar după preț, s-ar putea să nu obții și calitate. Un preț ridicat asigură că medicii specialiști, biologii, biochimiștii și personalul calificat medico-tehnic este unul de nota 10. La Vita 34, lucrăm cu o echipă în care poți avea încredere, pentru viitorul sănătății copilului tău. În plus, nu percepem nicio taxă, în cazul în care este necesară eliberarea probei (care este testată gratuit, înaintea unui eventual transplant).
  • Dacă proba nu este viabilă, mai plătești ceva? După recoltare, proba trebuie testată, odată ce ajunge în laboratorul băncii. Întreabă ce se întâmplă dacă nu îndeplinește criteriile pentru stocare. La Life Solutions, în acest caz contractul se încheie fără nicio obligație financiară din partea dumneavoastră, iar prima factură se plătește doar după stocarea probei, în caz că aceasta este viabilă.
  • Banca are experiență clinică? O instituție de profil recent înființată nu are experiența necesară garantării succesului în cazul terapiilor care folosesc celulele stem. Degeaba are mii de probe în depozit, dacă nu a eliberat niciuna. Datorită aplicațiilor în domeniul cercetării și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentată bancă privată de celule stem din Europa. În plus, este singura bancă acreditată din Germania să stocheze și țesut din cordonul ombilical.
  • Este stabilă financiar? Dacă dă faliment, banca de celule stem trebuie să îți ofere garanția păstrării probelor în siguranță. Află de câți ani e pe piață, cât de stabilă este, ce garanții primești în caz de faliment? Vita 34 este prima bancă de celule stem din Europa cu o experiență de 20 de ani pe piața de profil. Vita34, partenerul exclusiv al Life Solutions a achizitionat în iulie 2017 singurul competitor de pe piață, Seracell AG, devenind astfel cea mai mare bancă de celule stem. Cu 200.000 de recoltări efectuate de-a lungul a 20 de ani, Vita 34 are o acoperire impresionantă la nivel mondial, în 28 de țări. Și oferă asigurare împotriva insolvenței, pentru o perioadă de cel puțin 50 de ani, din prima zi de stocare, pentru fiecare probă, dar și asigurare de răspundere civilă a angajaților.

Lasă-ți grijile în banca de celule stem, Vita 34 și bucură-te de viață!