Categorii
Sfaturi pentru gravide

Radiați de frumusețe în sarcină, în doar 4 pași!

A afla că ești însărcinată este o mare bucurie, dar sarcina înseamnă kilograme în plus, edeme pe față și picioare, senzatia ca îți plesnește pielea, vergeturi, pete pe față, varice, la care se adaugă și un anume disconfort pe care îl aduc durerile de spate și de picioare. Life Solutions, reprezentantul din  România a celei mai experimentate și acrediate bănci de celule stem din Germania, anume Vita 34, este alături de viitoarele mămici cu informații despre îngrijirea personală în sarcină și cum să fii frumoasă într-o perioadă în care cele mai multe femei nu mai încap în haine ori încălțăminte, plâng din te miri ce, au insomnii, alternate cu stări de somnolenţă copleșitoare, plus se simt „ca un balon”

În sarcină, îngrijirea tenului este fundamentală

Masajul ușor al feței va dispersa lichidul adunat în edeme. Folosiți, totodată, produse cu factor mare de protecție solară și evită să stai la soare, pentru a preveni apariția petelor și a „măștii de sarcină”. Se știe că hormonii de sarcină nu sunt favorabili pielii, dar ceea ce strică ei se poate repara cu

loțiuni de calitate, hidratante.

Stop edemelor!

Edemele din sarcină ce afectează  picioarele, pot fi decongestionate cu ajutorul șosetelor de compresie sau „tratate” cu masaje ușoare. Masajul ţine sub control retenţia de apă, vergeturile, creşterea în greutate, dar şi starea de spirit! Totodată, făceți-vă viața ușoară și cumpărați un încălțător lung, pentru că nu vă veți mai putea apleca și încălța, iar frustrările în sarcină, ca și în afara ei, fac… riduri.  Senzaţia de picioare grele poate fi ușurată și cu cremele de mentă. Totodată, dormiți cu picioarele pe o pernă înaltă și nu purtați tocuri pe perioada sarcinii.

Hidratați-vă!

Hidratarea pielii, în fiecare zi, este obligatorie, pentru ca aceasta este cea mai bună cale de prevenire a vergeturilor. Uleiul de cocos de asemenea face minuni în lupta cu vergeturile. Puteți mângâia burta cu ulei de cocos. Aduce confort copilului din burtică iar pielea e tratată cu un produs ce ține departe vergeturile.

Faceți mișcare!

Mișcarea de asemenea e foarte importantă în sarcină pentru că activează circulația, combate grețurile și somnolența, stimulează vascularizarea la nivelul articulațiilor foarte solicitate în această perioadă, combate constipația și insomniile. Plimbările în natură, urcatul scărilor sunt binevenite. Gimnastica acvatică este și ea o binecuvântare pentru corp: menţine sau chiar îmbunătăţeşte condiţia fizică, protejează articulaţiile, preia din greutatea burţii, astfel încât gravida se va simți, în sfârșit, „ca un fulg”, și o învaţă pe gravidă să respire corect.

Totodată, oricine poate radia fericire atunci când știe că a pus toate lucrurile la punct și că nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Ceea ce promovează Life Solutions este precauția: e important, din dragoste pentru copii, să stocăm celule stem la naștere, pentru a preîntâmpina posibilele probleme de sănătate viitoare ale acestora. Importanța recoltării celulelor stem este majoră și de aceea Life Solutions este alături de viitorii părinți. Expertii Life Solutions sunt alături de dumneavoastră de la  început, prin consultanță și sfaturi la [email protected].